Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Andulinka uvařila 12. 7. 2010 09:23 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marta uvařila 31. 8. 2008 18:56 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 15. 8. 2008 14:25 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Jahodová marmeláda Okomentovat
Retro rajčatový salát: Potřebujeme krásně vyzrálé plody, dobře ochucenou zálivku z oleje a octa, navrch pak jemně nakrájenou cibulku