Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Andulinka uvařila 12. 7. 2010 09:23 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marta uvařila 31. 8. 2008 18:56 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 15. 8. 2008 14:25 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Jahodová marmeláda Okomentovat
Jak doma vyškvařit sádlo a získat křupavé škvarky: Pomůže jedna obyčejná surovina a správný výběr sádla