Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Andulinka uvařila 12. 7. 2010 09:23 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marta uvařila 31. 8. 2008 18:56 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 15. 8. 2008 14:25 Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou 0 0 Zobrazit detail Jahodová marmeláda Okomentovat
Hovězí na houbách podle ČSN: Šťavnatá česká klasika s úžasnou houbovou chutí a vůní je nejlepší z čerstvých hub
Bratislavské rolované plecko podle Pepy Nemravy: Šťavnaté maso se zeleninou připravíte snadno a pochutná si každý