Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou
Jahodová marmeláda je skvělá díky své sladké chuti, nádherné červené barvě a příjemné vůni jahod. Když do ní ještě přidáte karamel a ovoníte ji vanilkovým cukrem, bude neodolatelně dobrá.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 19 538 kJ / 4 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 120,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z tohoto množství je asi 10 skleniček po 250 g.
Pokud není karamel vaše parketa, zkuste do zavařeniny dle vašeho vlastního receptu přidat alespoň vanilkový cukr. Budete mile překvapeni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2017 12:34
18. 6. 2017 13:35
9. 7. 2014 07:38
7. 4. 2011 10:49
6. 4. 2011 20:42
12. 7. 2010 10:27
17. 6. 2010 09:53
17. 6. 2010 09:51
8. 2. 2009 18:09
31. 8. 2008 19:55
17. 8. 2008 06:30
15. 8. 2008 18:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 43 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 46 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 48 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 49 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 50 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Video poradí, jak připravit dokonale hladký karamel. Stačí dodržet dvě důležité zásady a výsledek bude perfektní
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Další recepty
Tématické fráze: jahodová marmeláda jahodová marmeláda recept výborná jahodová marmeláda jahodová zavařenina recept jahodová marmeláda nejlepší jahodová marmeláda jahodový džem s vanilkou recept na jahodovou marmeládu gelfix 2.1 jahodová marmeláda gelfix marmeláda jahodová nejlepší jahodová marmeláda recept recepty na jahodovou marmeládu nejlepší višňová marmeláda jahody marmeláda jahodová marmeláda skaramelem mátou nejlepší recept na jahodovou marmeládu gelfix jahodová marmeláda jahodová marm džem s karamelem
Suroviny: jahody, gelfix 2:1, cukr písek, šťáva citronová, cukr vanilkový
Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Jw
12 názorů