Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Zazářili s vlašákem v rohlíku, umí toho ale víc: Eva s Radkem založili retro bistro a dveře se u nich netrhnou
Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
recepty73 uvařil 26. 5. 2018 12:34 Jahodovo-třešňová marmeláda / džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 26. 5. 2018 12:34 Jahodovo-třešňová marmeláda / džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 26. 5. 2018 12:34 Jahodovo-třešňová marmeláda / džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte