Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
Bibinka uvařila 18. 8. 2011 11:51 Jamieho těstoviny s houbami a petrželkou 0 0 Zobrazit detail Jamieho těstoviny s houbami a petrželkou Okomentovat
Bibinka uvařila 18. 8. 2011 11:51 Jamieho těstoviny s houbami a petrželkou 0 0 Zobrazit detail horní pohled... Okomentovat
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Jak na dokonalý borůvkový koláč na plech: Provoněný máslem a rumem a doplněný drobenkou chutná božsky