Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
mika59 uvařila 12. 11. 2016 10:31 Jednoduchá makrelová pomazánka se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 11. 2016 10:31 Jednoduchá makrelová pomazánka se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 11. 2016 18:33 Jednoduchá makrelová pomazánka se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka