Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Madlenka1 uvařil 23. 1. 2011 11:59 Jednoduché zeleninové rizoto 0 0 Zobrazit detail Jednoduché zeleninové rizoto Okomentovat
Madlenka1 uvařil 23. 1. 2011 11:59 Jednoduché zeleninové rizoto 0 0 Zobrazit detail Jednoduché zeleninové rizoto Okomentovat
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání