Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Fokuska uvařila 26. 3. 2016 13:53 Jednoduchý velikonoční zajíc s rumovou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 26. 3. 2016 13:53 Jednoduchý velikonoční zajíc s rumovou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 26. 3. 2016 13:53 Jednoduchý velikonoční zajíc s rumovou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle
Kynuté těsto, droždí, koblihy i celá vejce můžete dát klidně do mrazničky, když dodržíte tento postup a dobu uskladnění
Plněná vejce mimóza: Silvestrovská pochoutka, kterou zvládne připravit každý. Skvěle chutná a máte ji za pár minut