Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
jarka skrobakova uvařila 13. 1. 2013 11:28 Jemná, rybí polévka z tilapie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 13. 1. 2013 11:28 Jemná, rybí polévka z tilapie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 13. 1. 2013 11:27 Jemná, rybí polévka z tilapie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 28. 12. 2012 17:17 Jemná, rybí polévka z tilapie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 28. 12. 2012 17:15 Jemná, rybí polévka z tilapie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 28. 12. 2012 17:15 Jemná, rybí polévka z tilapie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání