Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Colombo65 uvařil 21. 11. 2010 13:55 Kachní srdíčka na jalovci 0 0 Zobrazit detail Kachní srdíčka na jalovci Okomentovat
Colombo65 uvařil 21. 11. 2010 13:55 Kachní srdíčka na jalovci 0 0 Zobrazit detail Kachní srdíčka na jalovci Okomentovat
Dalgona coffee, espresso tonic nebo nitro cold brew? Připomeňte si nejslavnější kávové speciality poslední doby
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti