Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
olca spickova uvařila 15. 7. 2010 18:17 Kakaové košíčky s tvarohovo-pudinkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
olca spickova uvařila 15. 7. 2010 18:17 Kakaové košíčky s tvarohovo-pudinkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smažené nudle se zeleninou a tonkatsu omáčkou: Asijské jídlo s omáčkou sladko-pikantní chuti a ovocným nádechem
Cuketová omeleta: Šťavnatost zajistí cuketa a k lahodné krémovosti pomůže přeložení omelety, ne její otáčení