Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Stanas uvařila 23. 7. 2024 14:27 Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 9. 2. 2014 13:59 Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 9. 2. 2014 13:59 Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 9. 2. 2014 13:59 Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky