Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

9. 2. 2014 14:59

Suroviny

Porce: 5 - 6

Nutriční hodnoty

Energie8 582 kJ / 2 051 kcal
Bílkoviny261,39 g
Tuky37,76 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 979 mg
Sodík 843 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy134,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na karlovarský knedlík má z těchto stránek viz. recept Eliza

www.toprecepty.cz/recept/23897-karlovarsky-knedlik-z-televize-okoukany-a-s-uspechem-vyzkouseny/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

badak

10. 2. 2014 19:42

Recept na divočáka je fajn a spolehlivá klasika, karlovarský knedlík též. Naše babička ještě zahusťovala omáčku troškou jemně strouhaného perníku, určitě to nezkazí. :-KPěkné foto a parádní premiera, vítej v klubu! :-K:yes:

Anna Kocikova

10. 2. 2014 18:51

Tvá povedená dobrůtka se mi líbí:-K:-p:yes:

senky

9. 2. 2014 17:09

Hmmm, divočina s ovocnou omáčkou je dobrota :yes:

rejni

9. 2. 2014 15:45

Mockrát děkuji za krásné uvítání :)

Bibinka

9. 2. 2014 15:38

Rejni, máš to pěkné, povedlo se a proto 2.:yes:
Mimo jiné tě vítám v Topácké rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí pečeně divočák s brusinkovou omáčkou láďa hruška karlovarský hrníčkový knedlík kančí pečeně se zelím recept maso z divočáka s brusinkovou omáčkou karlovarský knedlík od babičky jak dlouho se peče kančí kýta brusinková omáčka kančí kýta s brusinkovou omáčkou švestkovo brusinková omáčka recepty ládi hrušky kančí recept divočák s brusinkami pečený kančí hřbet se zelím jak dlouho se peče kanči maso kanec s knedlíkem kančí na šípkové omáčce karlovarsky knedlik kančí pečené recept divočina pečené maso z brusinkovou omáčkou kanci s karlovarskymi knedliky recepty kančí pečeně s brusinkami

Suroviny: kýta kančí, sádlo, cibule, mrkev, petrželka, tymián, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, pečeně kladenská, brusinky, povidla švestková, víno červené, voda, houska, vejce, mléko, mouka hrubá, petrželka, květ muškátový, sůl

TopRecepty.cz

Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r5G2