Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,39 g |
Tuky | 37,76 g |
Vláknina | 24,08 g |
Cholesterol | 979 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 134,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Moje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 5 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 29 minutami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 3 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 4 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 5 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 6 hodinami
Květákové placičky
Linova před 6 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečeně,
divočák s brusinkovou omáčkou,
láďa hruška karlovarský hrníčkový knedlík,
kančí pečeně se zelím recept,
maso z divočáka s brusinkovou omáčkou,
karlovarský knedlík od babičky,
jak dlouho se peče kančí kýta,
brusinková omáčka,
kančí kýta s brusinkovou omáčkou,
švestkovo brusinková omáčka,
recepty ládi hrušky kančí,
recept divočák s brusinkami,
pečený kančí hřbet se zelím,
jak dlouho se peče kanči maso,
kanec s knedlíkem,
kančí na šípkové omáčce karlovarsky knedlik,
kančí pečené recept,
divočina pečené maso z brusinkovou omáčkou,
kanci s karlovarskymi knedliky recepty,
kančí pečeně s brusinkami
Suroviny:
kýta kančí,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petrželka,
tymián,
sůl,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
pečeně kladenská,
brusinky,
povidla švestková,
víno červené,
voda,
houska,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
petrželka,
květ muškátový,
sůl
Komentáře (7)
Mimo jiné tě vítám v Topácké rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo