Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
K@tka uvařil 6. 3. 2013 19:41 "Karmínová krása na zahřátí" Kapiová polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 6. 3. 2013 19:41 "Karmínová krása na zahřátí" Kapiová polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 6. 3. 2013 19:41 "Karmínová krása na zahřátí" Kapiová polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat