Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Colombo65 uvařil 7. 10. 2015 19:06 Knedlík s vejci a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Knedlík s vejci a parmezánem Okomentovat
Colombo65 uvařil 7. 10. 2015 19:06 Knedlík s vejci a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Knedlík s vejci a parmezánem Okomentovat
7 foto Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku