Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Už jste jedli šunkoflekozelo? Vylepšená klasika školních jídelen i obědů u babičky chutná skvěle. Prozradíme vám, jak na ni
Colombo65 uvařil 7. 10. 2015 19:06 Knedlík s vejci a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Knedlík s vejci a parmezánem Okomentovat
Colombo65 uvařil 7. 10. 2015 19:06 Knedlík s vejci a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Knedlík s vejci a parmezánem Okomentovat
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí