Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák s máslem, osmaženou strouhankou a parmazánem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 7. 2020 17:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 427 kJ / 1 536 kcal
Bílkoviny27,84 g
Tuky101,65 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,00 g
Sacharidy118,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

12. 7. 2020 19:49

casino: Každý co má rád, čerstvou bazalku dávám do salátů, zde na květáku by mi chutnala bazalková vůně másla ;-)

casino casino

12. 7. 2020 19:18

yanull:
Šalvějí na pánvi ovoněné máslo dělávám na ravioli po sladku :yes:
Myslím ale, že není nad čerstvou bazalku... ;-)

maris maris

12. 7. 2020 18:31

yanull, Evi - děkuju:-K :-K
to je dobrý nápad, nechat bazalku v másle trochu rozvonět:yes: díky, příště to tak udělám;-)
citronovou šťávu taky někdy dávám, aby zůstal hezky bílý, dnes jsem nedala, protože ho nemám:-)

yanull yanull

12. 7. 2020 18:19

Eja57: To je pravda, Maruška to vždy umí posunout o stupeň výše :yes::-K
Možná bych bazalku nechala ještě před politím provonět v rozpuštěném másle.

Eja57 Eja57

12. 7. 2020 18:10

No...jdu se někam zakopat...vařený květák ( do vody přidávám trochu citronové šťávy) politý máslem a posypaný strouhankou občas dělám...jenže Maris z toho samého udělá:yes:
:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, máslo, strouhanka, parmazán, sůl, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Květák s máslem, osmaženou strouhankou a parmazánem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OwO