Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Vareniste.cz uvařila 12. 8. 2015 17:03 Kokosový koláč s mangem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 12. 8. 2015 17:03 Kokosový koláč s mangem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 12. 8. 2015 17:03 Kokosový koláč s mangem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
9 foto Buchty po ránu: Jednoduché tvarohové řezy podle Josefa Maršálka voní jahodami, jsou svěží a zvládnete je udělat do půl hodiny