Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat