Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 4. 2012 09:28 Koláč s karamelizovanou cibulí a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cibulový čaj je výborný domácí „lékař“ nejen na nachlazení. Jak jej správně připravit a co při tom (ne)dělat?
Slavné omáčky: Pařížské máslo je dokonalá omáčka z kečupu, hořčice a worcesteru, která si skvěle sedne s jakýmkoliv masem