Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
mirca75 uvařila 20. 1. 2013 17:02 Kotlety s rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 20. 1. 2013 17:01 Kotlety s rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 20. 1. 2013 16:59 Kotlety s rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pikantní ragú z václavek s těstovinami: Levné jídlo, které překvapí výtečnou chutí a snadnou přípravou