Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
mirca75 uvařila 20. 1. 2013 17:02 Kotlety s rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 20. 1. 2013 17:01 Kotlety s rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 20. 1. 2013 16:59 Kotlety s rajčaty, čerstvou bazalkou a mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Holka u plotny radí: Jahodový dezert do skleničky ozvláštní bazalkový cukr, který z obyčejné sladkosti udělá delikatesu