Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Colombo65 uvařil 29. 5. 2010 12:15 Králík pečený pod kachním dozorem 0 0 Zobrazit detail Králík pečený pod kachním dozorem Okomentovat
Colombo65 uvařil 29. 5. 2010 12:15 Králík pečený pod kachním dozorem 0 0 Zobrazit detail Králík pečený pod kachním dozorem Okomentovat
Jednoduché a přitom krásné: Popraskané čokoládové sušenky crinkles jsou krásně vláčné a snadno se připravují
Česnek potřebuje v květnu pohnojit dřevěným popelem a koktejlem s dusíkem a hořčíkem, odmění se bohatou úrodou