Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Madlenka1 uvařil 17. 11. 2010 14:20 Králík s kari omáčkou 0 0 Zobrazit detail Králík s kari omáčkou Okomentovat
Madlenka1 uvařil 17. 11. 2010 14:20 Králík s kari omáčkou 0 0 Zobrazit detail Králík s kari omáčkou Okomentovat
Radní v Miláně chtěli zakázat prodej zmrzliny po půlnoci. Je to tradice a tu nám neberte, protestovali naštvaní občané
Sladký popcorn snadno připravíte i doma: Nejoblíbenější je karamelový, určitě se ale vyplatí vyzkoušet i skořicový a čokoládový
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej