Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Madlenka1 uvařil 17. 11. 2010 14:20 Králík s kari omáčkou 0 0 Zobrazit detail Králík s kari omáčkou Okomentovat
Madlenka1 uvařil 17. 11. 2010 14:20 Králík s kari omáčkou 0 0 Zobrazit detail Králík s kari omáčkou Okomentovat
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
„O svatém Anselmě semeno do země“ aneb Co nám říkají pranostiky na duben? Naši předkové se jimi řídili