Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
mariana. uvařila 22. 8. 2012 12:50 Královsky dobrý zapečený lilek s cuketou, rajčaty a sýry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 22. 8. 2012 12:50 Královsky dobrý zapečený lilek s cuketou, rajčaty a sýry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience