Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mariana. uvařila 22. 8. 2012 12:50 Královsky dobrý zapečený lilek s cuketou, rajčaty a sýry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 22. 8. 2012 12:50 Královsky dobrý zapečený lilek s cuketou, rajčaty a sýry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý
17 foto Hledání nejlepších hranolků v Brně: Překvapila nás chuť i cena, do 80 Kč dostanete hezkou porci s výbornou chutí