Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
poslirecept uvařil 16. 9. 2025 15:14 Krémová polévka s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 16. 9. 2025 15:14 Krémová polévka s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 16. 9. 2025 15:14 Krémová polévka s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 16. 9. 2025 15:14 Krémová polévka s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz