Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
ivulinka uvařila 17. 4. 2011 14:03 Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 17. 4. 2011 14:03 Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 17. 4. 2011 14:02 Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 17. 4. 2011 14:01 Krkovičkový plátek s mírně sladko-kyselou příchutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Snadné jablečné taštičky: Křehoučký moučník se šťavnatou a skořicí vonící náplní vyžaduje jen správný postup při pečení