Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
Eliza uvařila 29. 5. 2011 19:29 Krupicové flameri s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 19:27 Krupicové flameri s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 19:26 Krupicové flameri s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná