Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Eliza uvařila 29. 5. 2011 19:29 Krupicové flameri s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 19:27 Krupicové flameri s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 19:26 Krupicové flameri s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Legendární Café Imperial: Jak šel čas s kavárnou, kde se točil film Kristián a vzduchem někdy létaly koblihy