Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 918 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,31 g |
Tuky | 64,20 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 223,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupicové flameri s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAYp
Moje poznámka
Krupicové flameri s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAYp
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 9 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 30 minutami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 2 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 7 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 8 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 11 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 11 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 12 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 12 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
krupicove flameri,
mléčná krupice recept,
krupicový dezert,
recept na krupicové flameri,
smetanové flameri,
dezerty z krupice,
pohankové flameri,
domácí mléčná krupice,
flameri,
dezert z krupice,
krupicové flamery,
flamery krupicove,
krupicove flamere,
vanilkové flameri,
krupicové dezerty,
palačinky s jahodovou omáčkou,
krupice flameri,
krupicové noky s jahodovou omáčkou,
mléčná krupice recepty,
nadýchané flamery z krupicové kaše
Suroviny:
mléko,
sůl,
krupička,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
máslo,
bílek,
jahody,
solamyl,
cukr,
smetana ke šlehání
Komentáře (13)
A včera som si z Prahy doniesla Anuši Kejřovou...dostala som do daru.
ale máš to zase parádní a s nezaměnitelným puncem
továrna paní El
p.s. a ještě jsem chtěla dodat, že bych už to mohla teda vyzkoušet
Dominikovi jsem to vařívala v době, kdy za studií nebylo na Monte, Danone apod., Lízince už jen z mlsnosti...a pro pocit pravé domácí svačinky... Moje děti to milují a tak když jsem teď zjistila, že tu tenhle prostý starý český recept chybí a jahody začínají chutnat a vonět skutečně jako jahody, rozhodla jsem se ho napsat a nafotit...
I když pochází z obyčejné krupice, tak je velmi nadýchaný a může konkurovat nejrůznějším cizokrajným dezertům...aspoň myslím.
Nebála bych se ho nabídnout jako dezert pro návštěvu.