Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
varilamyskakasicku uvařila 1. 1. 2013 19:06 Krůta, plněná nádivkou z vinné klobásy a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 1. 2013 19:00 Krůta, plněná nádivkou z vinné klobásy a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 1. 2013 17:38 Krůta, plněná nádivkou z vinné klobásy a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 1. 2013 17:31 Krůta, plněná nádivkou z vinné klobásy a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 1. 2013 17:31 Krůta, plněná nádivkou z vinné klobásy a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Luxusní kávová zmrzlina z espressa, mléka a smetany: Dokonale krémová je díky Salku a pravidelnému míchání
Jak připravit nejlepší strouhanku na řízek: Když nemáte čas, pomůže trik s troubou, pak bude strouhanka dokonalá