uvařila 17. 4. 2014 16:57
Přidáme omáčku,rozdrobíme bujón,podlijeme vodou a 15minut dusíme.Na přílohu se hodí opečené brambory,nebo hranolky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2014 16:57
Přidáme omáčku,rozdrobíme bujón,podlijeme vodou a 15minut dusíme.Na přílohu se hodí opečené brambory,nebo hranolky
uvařila 17. 4. 2014 16:57
Omáčku smícháme s kořením.Cibuli necháme zesklovatět,přidáme játra,prudce orestujeme a necháme malinko pustit šťávu
uvařila 17. 4. 2014 16:57
Složení omáčky zakoupené v Lidlu
uvařila 17. 4. 2014 16:56
Část použitých surovin
uvařila 17. 4. 2014 16:56
Detail
uvařila 17. 4. 2014 16:56
Krůtí játra v medové šťávě
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání