Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Anna Kocikova uvařila 11. 5. 2015 14:44 Krůtí křídla s bylinkami, pečená na másle 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 11. 5. 2015 14:44 Krůtí křídla s bylinkami, pečená na másle 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skořicové šneky s arašídovým máslem: Jemně nadýchané pečivo z kynutého těsta voní skořicí a snadno se připravuje
Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby