Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Jikotka uvařila 7. 3. 2009 13:34 Krůtí maso zapečené se zeleninou 0 0 Zobrazit detail a hotovo Okomentovat
Jikotka uvařila 7. 3. 2009 13:32 Krůtí maso zapečené se zeleninou 0 0 Zobrazit detail s mozarellou Okomentovat
Jikotka uvařila 7. 3. 2009 13:31 Krůtí maso zapečené se zeleninou 0 0 Zobrazit detail před zapečením Okomentovat
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník
Křehký koláč s jablky: Jednoduchý moučník voní skořicí a ovocem a dokonale spojuje šťavnatou náplň a křupavé těsto
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky