Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
katerina 83 uvařila 22. 5. 2012 10:06 Krůtí řízek s uzenou kýtou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
katerina 83 uvařila 22. 5. 2012 10:06 Krůtí řízek s uzenou kýtou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa