Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Jikotka uvařila 11. 10. 2011 14:14 Kuřecí kapsa na bramborách a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 11. 10. 2011 14:13 Kuřecí kapsa na bramborách a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Luxusní pažitkový žloutkový krém: Tuto jarní polévku si zamilujete, pažitka její chuť úžasně zvýrazní a oživí
Retro okénko: Fialky se kdysi vyráběly z opravdových květů fialek. Tyto voňavé bonbóny stály 1 Kčs, teď za sáček dáme 50 Kč