Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Marie Svarcova uvařila 7. 6. 2019 12:40 Kuřecí kousky na fenyklu a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 7. 6. 2019 12:40 Kuřecí kousky na fenyklu a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 7. 6. 2019 12:40 Kuřecí kousky na fenyklu a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 7. 6. 2019 12:40 Kuřecí kousky na fenyklu a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak osmažit řízek, aby strouhanka neopadávala: S těmito fígly se to podaří pokaždé a i s minimem zkušeností
Kachní stehna na zelí: Šťavnaté masíčko a kyselá zelenina jsou báječnou kombinací, kterou zvládne i začátečník