Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Eliza uvařila 26. 9. 2011 18:09 Kuřecí křidélka na asijský způsob 0 0 Zobrazit detail marinování Okomentovat
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy: Prospěje jim lednička i mrazák a můžeme je také zavařit, pak vydrží déle než rok