Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Angel 666 uvařila 14. 1. 2016 20:28 Kuřecí nudličky s celerem a cibulí na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 14. 1. 2016 20:28 Kuřecí nudličky s celerem a cibulí na pivu 0 0 Zobrazit detail Použijeme naložené celerové nudličky Okomentovat
Angel 666 uvařila 14. 1. 2016 20:28 Kuřecí nudličky s celerem a cibulí na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme