Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Anna Kocikova uvařila 28. 2. 2024 18:35 Kuřecí placičky se zeleninou z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 28. 2. 2024 18:35 Kuřecí placičky se zeleninou z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 28. 2. 2024 18:35 Kuřecí placičky se zeleninou z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na vánočních návštěvách: Dámám přineste květinu, poznejte, kdy odejít, nezouvejte se
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák