Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
MiskaM uvařila 12. 9. 2019 16:02 Kuřecí placičky v šunkovo-hořčičném těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 12. 9. 2019 16:02 Kuřecí placičky v šunkovo-hořčičném těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu