Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Eliza uvařila 23. 5. 2012 20:21 Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 5. 2012 20:18 Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 5. 2012 20:18 Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů
6 foto Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde