7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Eliza uvařila 23. 5. 2012 20:21 Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 5. 2012 20:18 Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 5. 2012 20:18 Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Byliny v kuchyni: V únoru můžeme zasít šalvěj, mátu, majoránku i tymián. Stačí nám i balkon nebo obyčejný okenní parapet
Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou