Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Papunka uvařila 1. 1. 2012 19:52 Kuřecí prsa plněná mozzarellou a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Papunka uvařila 1. 1. 2012 19:52 Kuřecí prsa plněná mozzarellou a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd