Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Jaruna18 uvařila 18. 7. 2009 09:22 Kuřecí prsíčka plněná mandlovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 18. 7. 2009 09:16 Kuřecí prsíčka plněná mandlovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 18. 7. 2009 09:14 Kuřecí prsíčka plněná mandlovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 18. 7. 2009 09:06 Kuřecí prsíčka plněná mandlovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 18. 7. 2009 09:05 Kuřecí prsíčka plněná mandlovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka