Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
mika59 uvařila 21. 2. 2017 16:18 Kuřecí prsíčka špikovaná máslem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 2. 2017 14:02 Kuřecí prsíčka špikovaná máslem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 2. 2017 14:02 Kuřecí prsíčka špikovaná máslem a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý