Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
suslajda uvařila 16. 2. 2014 12:37 Kuřecí řízky v kukuřično-parmezánovém obalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 16. 2. 2014 12:37 Kuřecí řízky v kukuřično-parmezánovém obalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 16. 2. 2014 12:37 Kuřecí řízky v kukuřično-parmezánovém obalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na křehký škvarkový koláč s rybízovým džemem? Těsto je potřeba dobře vychladit, pak je práce snadná