Kuřecí řízky v kukuřično-parmezánovém obalu

suslajda Kuchařka: suslajda

Drůbeží maso 8 názorů

Suroviny

500 g kuřecích prsních řízků
80 g másla
3 stroužky česneku
50 g rozmačkaných kukuřičných lupínků
50 g strouhaného parmezánu
1 lžička sušeného oregana
1 lžička sušené petrželové natě
sůl
čerstvě mletý pepř dle potřeby
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V kastrůlku rozpustíme máslo a při nízké teplotě orestujeme česnek trvá to asi 4-5 minut.

  2. V míse si smícháme veškeré suché ingredience.

  3. Maso si jen zlehka osolíme a namáčíme do rozpuštěného másla s česnekem, obalíme v suché směsi a smažíme na rozpáleném oleji.

  4. Po usmažení dáme na papírovou utěrku, aby nám odsála přebytečný tuk. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 241 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí řízky v kukuřično-parmezánovém obalu

Tématické fráze: obal na rizky obaly na řízky obal z kukuřičných lupínků kuřecí řízek z lupínků kukuricny obal rizky v kukuricnem obalů rizky s parmazanem obal na řízek recept na kukuricne testo na řízky obal z lupínků řízky v parmazánovém obalu-recept recept na obal rizku rizky z lupinku obalovaný řízek s parmazánem kureci maso v kukuricnem obalu řízky v parmazánovém obalu řízky ve strouhance z kukuřičných lupínků řízky obalované ve strouhance s parmazánem obal na řízky s parmazánem maso obalené v suché směsi

Zapomněl/a jsem heslo