Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
evosheek uvařil 16. 3. 2014 19:34 Kuřecí rolka na zeleninovém lůžku a šťouchané brambory se smetanou a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 16. 3. 2014 19:34 Kuřecí rolka na zeleninovém lůžku a šťouchané brambory se smetanou a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 16. 3. 2014 19:34 Kuřecí rolka na zeleninovém lůžku a šťouchané brambory se smetanou a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě