Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
evosheek uvařil 16. 3. 2014 19:34 Kuřecí rolka na zeleninovém lůžku a šťouchané brambory se smetanou a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 16. 3. 2014 19:34 Kuřecí rolka na zeleninovém lůžku a šťouchané brambory se smetanou a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 16. 3. 2014 19:34 Kuřecí rolka na zeleninovém lůžku a šťouchané brambory se smetanou a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat