Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
HankaPu uvařila 10. 8. 2009 17:51 Kuřecí salát s vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Kuřecí salát s vlašskými ořechy Okomentovat
HankaPu uvařila 10. 8. 2009 17:51 Kuřecí salát s vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Kuřecí salát s vlašskými ořechy Okomentovat
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí