Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
eva hubova uvařila 30. 3. 2012 20:12 Kuřecí směs s řapíkatým celerem a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Koubkova uvařila 14. 1. 2012 14:04 Kuřecí směs s řapíkatým celerem a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 1. 1. 2012 13:54 Kuřecí směs s řapíkatým celerem a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 30. 12. 2011 16:32 Kuřecí směs s řapíkatým celerem a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 30. 12. 2011 16:32 Kuřecí směs s řapíkatým celerem a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes