Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
lucie2211 uvařila 24. 1. 2013 18:10 Kuřecí stehýnka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lucie2211 uvařila 24. 1. 2013 18:10 Kuřecí stehýnka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Majonézové koláčky bez kynutí: Díky majonéze jsou neskutečně vláčné, skořicová povidla a drobenka z nich dělají skvost
Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle