Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
lucie2211 uvařila 24. 1. 2013 18:10 Kuřecí stehýnka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lucie2211 uvařila 24. 1. 2013 18:10 Kuřecí stehýnka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Výborné hrníčkové palačinky jsou báječně jemné a vláčné. Těsto nechte půl hodiny v lednici, budou lépe držet