Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:07 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:06 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:06 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:06 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Etiketa stolování ve světě: Kde se jí rukama z listů místo talířů a na co pozor, abyste někoho neurazili
Luštěniny jako základ sladkého moučníku: Čočkové sušenky, fazolové brownies i cizrnové kuličky chutnají skvěle