Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:07 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:06 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:06 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 4. 2012 09:06 Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Dokonalá houbová smaženice: Nejlepší je z hříbků a lišek, a když ji osmažíte na másle, bude naprosto božská