Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
cathleen uvařila 23. 4. 2018 12:51 Kvasové langoše (třeba s "medvědem") 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 23. 4. 2018 12:51 Kvasové langoše (třeba s "medvědem") 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování