Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2013 09:04 Květák v pikantním kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2013 09:02 Květák v pikantním kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2013 09:02 Květák v pikantním kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co měla na talíři bájná kněžna Libuše? Zvěřinu pečenou na otevřeném ohništi i kaši slazenou lesním medem
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami