Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 1,36 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 17,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Moje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
květák s hraškou,
květák v těstíčku pečený v troubě,
pikantní obalovaný květák recept,
květák hraška,
květák na plechu,
zapečený květák s hraškou,
květák obalovaný v hrašce,
recept kvetak +hraska,
obalovaci smes na květák,
květák, hořčice,
peceny kvetak v hrasce,
obalovaný květák v pikantnim testicku,
květák obalovaný v hrašce pečený v troubě,
květák na plechu s pikantním,
květak s hraskou recepty,
recepty kvetak,
recepty z květáku,
recepty s hraskou na obalovani,
květák recepty
Suroviny:
květák,
hraška,
brambory,
česnek,
sýr strouhaný směs,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
voda
Komentáře (17)
Stačí si dát do vyhledáváče Hraška, vše se o ní dočtete, používám ji na zahuštění i na obalování. Smíchala jsem ji v tomto receptu se strouhaným sýrem, dál viz postup. Ale dá se květák obalit i jen v Hrašce.
www.ceria.cz/index.php/produkty/hraska